U znak zahvalnosti na poverenju koje pružate kompaniji MONA, kao korisniku MONA loyalty kartice, pružamo Vam brojne mogućnosti.

Kako postati korisnik MONA loyalty kartice

Korisnik MONA loyalty kartice može postati svaka punoletna osoba, koja popuni pristupnicu objavljenu na web shop-u ili popunjavanjem lifleta dostupnog u svim Mona maloprodajnim objektima u Srbiji.

Kako postati član Loyalty programa putem web shop-a

Ukoliko želite da postanete član loyalty programa putem web shop-a, potrebno je da se prethodno registrujete na istom. Prilikom registracije biće Vam ponuđena opcija ''Želim da postanem član Loyalty programa i ostvarim dodatne pogodnosti'' Nakon Vaše prve porudžbine loyalty kartica će biti poslata na Vašu adresu, ali je potrebno da prilikom poručivanja u prozoru predviđenom za komentar kupca napišete da želite izradu loyalty kartice. Nakon isporuke kartice na Vašu adresu, možete vršiti kupovinu na web shop-u koristeći loyalty karticu, tj. ukucavanjem ID u prozor, nakon Vaše prijave na web shop-u.

Ukoliko već posedujete loyalty karticu i želite da je iskoristite prilikom kupovine na web shop-u, potrebno je da se prethodno prijavite. Klikom na korpu pojaviće se prozor gde je potrebno ukucati ID loyalty kartice i nastaviti sa procesom kupovine.

Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati putem broja +38111 3284396.

Pogodnosti za sve korisnike MONA loyalty kartice

Nakon prve kupovine kupac dobija privremenu loyalty karticu na kojoj mu se beleže i sabiraju naredne kupovine. Nakon dostizanja iznosa od 50.000 RSD kupac stiče pravo na MONA standard loyalty karticu.Visina popusta uz MONA loyalty karticu definisana je u tabeli ispod.
Korisnik MONA loyalty kartice može steći sledeće pogodnosti:

Vrednost kupovine u iznosu odVisina popusta
50.000 rsd5%
150.000 rsd10%
250.000 rsd15%

 

Navedeni popusti mogu se iskoristiti za celokupan asortiman modne kuće MONA.
Bonitetni period u kome se sabiraju vrednosti kupovine traje do kraja kalendarske godine u kojoj je loyalty kartica izdata, dok pravo na popust traje u toku te i tokom naredne kalendarske godine.

MONA će verne kupce uvek nagraditi popustom bez obzira da li se na artikle već obračunava neki drugi popust i bez obzira na sredstvo plaćanja.

Primeri su sledeći:

a) Ukoliko ste izvršili kupovinu u 2018-oj čija vrednost prelazi 150.000 dinara, ostvarili ste pravo na popust od 10%.
Popust je važeći i u 2019. godini, ali je potrebno napomenuti da je iznos u dinarama na kartici sa kojim započinjete kupovinu u 2019-oj godini 0. Potrebno da u 2019-oj izvršite kupovine koje bi se sabirale kako biste ostvarili pravo na popust i u 2020-oj godini kada pređete  gore navedene pragove.      

b) Ukoliko ste izvršili kupovinu preko 250.000 dinara, ostvarili se pravo na popust od 15% u 2018-oj godini.

Napominjemo da će navedeni popust važiti i u naredne 2 godine, tj. sve do kraja 2020-e godine. U slučaju da ste, npr. izvršili kupovinu ispod ili preko 50.000 dinara u 2019-oj, imaćete pravo na popust od 15% u 2019-oj i 2020-oj, jer ste u 2018-oj godini prešli prag 250.000 dinara i ostvarili pravo na popust od 15%.
Ukoliko u 2020-i godini ostvarite pređete prag od 50.000 dinara (kupovina od 70.000 dinara prikazana u trećem primeru) time ostvarujete popust od 5%, za narednu 2021. godinu.


 

Gde možete ostvariti popuste?

Sva prava putem MONA loyalty kartice se stiču i ostvaruju prilikom kupovine u web shop-u i prodajnim objektima Mona d.o.o. na teritoriji Republike Srbije.


Gubitak MONA loyalty kartice

U slučaju gubitka ili krađe MONA loyalty kartice korisnik je obavezan da nestanak kartice prijavi na br. Tel. +381 11 26 26 069.
Korisniku će se dodeliti nova kartica na koju će biti prenete sve do tada ostavrene pogodnosti

Budite informisani 

Potpisivanjem prostupnice osoba postaje korisnik MONA loyalty kartice, saglasna je sa svim uslovima navedenih pravila i pristaje da prima promotivne i informativne materijale modne kuće Mona. Sva dodatna pitanja možete poslati na e-mail adresu korisnickiservis@mona.rs