Modna kuća Mona, petu godinu za redom, dobitnik je prestižnog priznanja “Moj izbor“ za omiljeni domaći brend za 2015.godinu, u kategoriji proizvođača odeće od tekstila i kože.
Nagrada je uručena u Skupštini grada Beograda, a ovo priznanje je jedinstveno, jer se dodeljuje isključivo na osnovu glasova kupaca, čime je sama nagrada već od samog početka dobila ugled i podršku u srpskoj privredi.Nagradu čiji je organizator udruženje „Moja Srbija“ je pod pokroviteljstvom grada Beograda i kancelarije potpredsednika Narodne skupštine republike Srbije Vladimira Marinkovića.
Udruženje građana “Moja Srbija“ sprovelo je istraživanje o popularnosti domaćih brendova i proizvoda širom Srbije.Ukupno 2010 potrošača za glasanje je imalo na raspolaganju izbor od195 proizvoda .
Kompanija MONA je svoju lidersku poziciju u proizvodnji u kožne i tekstilne konfekcije,kao i kožne galanterije.Mona danas zapošljava oko 800 radnika, a svoje proizvode plasira u preko 50 objekata širom Srbije. „Mona hotel management“ zapošljava 150 radnika u hotelima“Zlatibor Mona“ ,“Javor“ i „Argo“.
Velika je čast da u godini kada Mona puni 26.godina postojanja dobije po peti put, priznanje “Moj izbor“ koju dodeljuju kupci.