U prepunoj Svečanoj Sali SKC-a modna kuća Mona prikazala je kolekciju proleće-leto 2013. koja nosi naziv „Color therapy“. Kreatorski tim Mone Ana Leković, Kristina Gajić, Marina Korać i Ina Plamenac potrudio se da kolekcijom „Color therapy“ učini svet lepšim i da bojama ovog proleća i leta okrepi dušu i telo.

Posetioci Monine revije imali su priliku da uživaju u nastupu jednog od najboljih svetskih gitarista – Vlatka Stefanovskog  koji je na spektakularan način otvorio reviju.

Iz zime probudiće vas vatreno crvena a umiriti sklad crne i bele boje. Neizbežne kožne jakne, kao simbol moći i autoriteta izdvojiće Vas u svakoj prilici. Osvežavajuća i opuštajuća zelena, kao i pink i žuta ublažile su prisustvo geometrije u konstrukcijama. Terapijom bojama i dezenima poput prugica i floralnog printa ova kolekcija izlečiće vas od zimske depresije.Kolekcija „Color therapy“ će vas odvesti na putovanje kroz boje slonovače, peska i nezaobilaznog leopard printa. Na ovaj put ne možete poći bez kožnih jakni i tašni u vedrim bojama.

Predstavljanju kolekcije „Color therapy“ prisustvovao je veliki broj zvanica iz kulturnog i javnog života prestonice