Modna kuća Mona , na 28. Nivea BH Fashion week-u u Sarajevu predstavila je svoju novu kolekciju za proleće-leto 2012. U prelepoj atmosferi , u Domu oružanih snaga , kreatori Mone , Ana Leković, Kristina Gajić, Marina Korać I Ksenija Marković svojim modelima od kože, kepera i lana prizvale su proleće i oduševile sve prisutne.

Modna kuća Mona koja već više od jedne decenije uspošno posluje u Sarajevu otvorila je ovu modnu manifestaciju koja će trajati do  3. aprila i time još jednom potvrdila svoju lidersku poziciju u svetu mode.

I ove sezone kreatorski tim Mone predlaže kožne jakne svedenog kroja sa malim kragnama ili bez kragni, sportskog, romantičnog ili military stila. Za osećaj savršene udobnosti ali i glamuroznog izgleda, tu je ženska i muška kolekcija od kepera i lana. Kolekciju prate kožne tašne koje se po stilu uklapaju uz marinsku i safari estetiku koja će dominirati ovog proleća i leta.

Aplauzi brojnih predstavnika diplomatskog kora, brojnih zvanica iz kulturnog i javnog života Sarajeva potvrdili su da svi jedva čekaju da zimske kapute zamene Moninim kožnim jaknama, marinskim šikom i safari stilom.