Modna kuća MONA je otvaranjem renoviranog prodajnog objekta u Ulici Terazije broj 43. postavila nove standarde i u rešavanju enterijera. Vođeni time da je kupac uvek na prvom mestu, studio OFF, na čelu sa arhitektama Milanom Dimitrijevićem, Biljanom Cvejić i Katarinom Vujanac, je stvorio prijatan enterijer, modernistički opremljen, idealan za kupovnu.

Nov enterijer predstavljao je idealan ambijent za prikazivanje kolekcije „Nova klasika“ koju su velikim aplauzima pozdravile visoke zvanice iz javnog i kulturnog života prestonice kao i  brojni predstavnici medija.

Monina „Nova klasika“ odiše prefinjenom, elegantnom notom, slavi ženstvenost dama i ističe odlučnost savremenog muškarca.

Ova jesen se ne može zamisliti bez Monine kožne jakne. Dame i gospoda koji vole eleganciju opredeliće se za jakne i mantile od crne, braon ili sive kože, minimalističkog stila, svedenih formi koje ističu prefinjenost.

Za one večito mladalačkog duha kreatori Mone pripremili su veliki broj modela jakni sportskog stila, sa brojnim detaljima, ukrasnim štepovima, koji naglašavaju odlučnost osobe koja ih nosi.

Štofovi u sivoj, teget i crnoj boji, kao i tvid nezamnljivi su u predstojećoj sezoni jesen – zima.

Pored klasičnih modela od štofa nezaobilaznih u poslovnim odevnim kombinacijama, tu je nova linija haljina, blejzera, sukanja koju odlikuje ženstven stil.

Modelima od tvida kreatori Mone dali su pečat glamura detaljima od čipke, pliša i swarovski kristala.

Monina odela za predstojeću sezonu klasičnih su krojeva, izrađenih od najkvalitetnijih štofova, pravi su izbor za svakog mušarca prefinjenog ukusa.

Muškarci avanturističkog duha opredilće se za sakoe i pantalone od somota idealnih i za dnevne i večernje prilike.

Svaki segment kolekcije prati adekvatna linija tašni. U predstojećoj sezoni dominiraju tašne mekih formi u koje staje sve što je potrebno ženi od jutra do večeri. Za one koji vole eleganciju tu su tašne klasičnih formi sa raznovrsnim detaljima.