Naručivanje možete izvršiti odabirom boje i veličine klikom na kvadratice u kojima su upisane veličine i ucrtane boje. Nakon toga kliknite na dugme "Dodaj u korpu", a klikom na to dugme, sajt će Vas voditi kroz intuitivan proces naručivanja. Ako Vam zatreba pomoć, budite slobodni da nas pozovete na 0113284396.

Sve poručene artikle Vam možemo dostaviti putem kurirske službe DailyExpress na kućnu adresu ili sopstvenim prevozom u najbližu Mona prodavnicu. Ako naručene artikle želite da preuzmete u našoj prodavnici, dostava je besplatna, a ako želite da Vam ih dostavimo na Vašu adresu, dostava se plaća 250 dinara. Ako je vrednost porudžbine veća od 5000 dinara, dostava kurirskom službom bi bila besplatna.

Rok isporuke zavisi od toga da li želite da Vam naručeni artikal pošaljemo na kućnu adresu kurirskom službom (2/3 radna dana) ili da Vam poručeni artikal pošaljemo u Vama najbližu prodavnicu (oko 7 dana).

Artikle možemo dostaviti u Vama najbližu radnju, a listu prodavnica možete videti ovde ili, prodavnicu možete odabrati prilikom kupovine artikla.

Artikle koji su dostupni za kupovinu na sajtu možete platiti karticama koje su podržane od sistema za elektronsko plaćanje, u gotovini kuriru koji Vam dostavi artikal, kao i u gotovini, karticama, čekovima građana i administrativnom zabranom ako artikle kupujete u prodavnici. 

Artikli se mogu platiti i na rate i to kreditnim karticama, čekovima građana i administrativnom zabranom. Više o kupovini putem administrativne zabrane možete pročitati ovde.

Artikli se mogu platiti i na rate i to kreditnim karticama, čekovima građana i administrativnom zabranom. Više o kupovini putem administrativne zabrane možete pročitati ovde.

Postoji mogućnost zamene artikla za drugi ili isti artikal u drugoj veličini. Potrebno je, uz vraćeni artikal, dostaviti odštampan i popunjen obrazac za odustanak od ugovora koji možete preuzeti ovde.

Radno vreme prodavnica kao i druge informacije o prodavnicama, možete pogledati ovde

Artikli se mogu naručiti i platiti nekom od podržanih kartica za elektronsko plaćanje, ali se dostava može izvršiti samo u okviru granica Republike Srbije. Tako naručeni artikal možemo dostaviti na adresu Vašeg prijatelja ili rođaka koji će Vam artikal proslediti.